Menu

DATSKAT

Braxton Cook

Emmy Award- winnende artiest met een genre-overstijgende mix van jazz, (neo)soul, R&B en hip-hop. Verwacht betoverende klanken en pure emotie.

In deze editie van DATSKAT; de altsaxofonist Braxton Cook; een Emmy Award-winnende artiest én een van de meest opwindende stemmen van deze generatie. Als afgestudeerde van Juilliard werd hij lid van de band van Christian Scott. Daarnaast heeft hij ook opgetreden tijdens de tournees van Christian McBride, Jon Batiste, Marquis Hill en namen als Rihanna en Mac Miller. In 2017 werd Cook door Fader bestempeld als een “jazzwonderkind”. Kort daarna werd hij in 2018 in de Ebony genoemd als een van de vijf jazzartiesten om in de gaten te houden (samen met Robert Glasper, Kamasi Washington, Butcher Brown en Kris Bowers). Als bandleider heeft hij vijf albums op zijn naam staan, waarvan de meest recente uit 2023, Who Are You When No One Is Watching, is. Met zijn mix van genres en zijn diep emotionele uitvoeringen heeft hij een unieke positie ingenomen in de muziekwereld. Of hij nu solo speelt of samenwerkt met andere topartiesten, Cook blijft verrassen en inspireren met zijn innovatieve benadering van muziek.

Braxton Cook altsaxofoon, band tba


Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
ma 11 november 2024
Braxton Cook
tickets