Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Café & Restaurant

In het BIMHUIS kun je voorafgaand aan het concert heerlijk dineren, met prachtig uitzicht over het IJ. Onze chef-kok Massimo Norbiato heet u hartelijk welkom voor een complete avond uit. Reserveren kan online en telefonisch.


Openingstijden
Het restaurant is op concertavonden geopend van 18:30 tot 20:30 uur. Toegang alleen op vertoon van een concertkaartje voor het BIMHUIS of het Muziekgebouw.

Menu
We hebben een wisselende menukaart en een uitgebreide wijnkaart. Bekijk hier de menukaart.

Reserveren
Met bovenstaande reserveerkalender kunt u in een paar klikken een tafel reserveren in ons restaurant. Voor reserveringen en informatie tijdens concertavonden (18:30-23:00), bel: 020 788 2188. Reserveringen per mail worden niet aangenomen.

Groepen
Voor groepen van meer dan 8 personen vragen wij u contact met ons op te nemen via info@bimhuis.nl. 

Café
Ons café is open tijdens concerten, workshops en sessions: zondag t/m donderdag van 18:30-1:00 en vrijdag en zaterdag van 18:30-3:00.  Het café is vrij toegankelijk tijdens de workshop- en sessionavond op dinsdag en na afloop van concerten. Regelmatig draait een dj in het café na afloop van het concert.

Expositie
In ons café hebben we wisselende exposities. Op dit moment is de serie “In Another Silent Way” van Joachim Michael Feigl te zien.

Verhuur
Ons café is ook af te huren voor partijen en evenementen, zie verhuur.