Menu

BIMHUIS 50 | Groove Beest Familieconcert

Fenix

Speelse elektro-akoestische jazz voor de hele familie!

De sfeervolle muziek van Fenix neemt je mee op een muzikaal sleeptouw. Aanstekelijke melodieën en onweerstaanbare grooves worden speels afgewisseld door deze elektronische- akoestische band. Samen spelen ze een kleurrijk landschap van muziek die in het moment ontstaat. Geen enkel optreden klinkt hetzelfde, want deze band is dol op improviseren. Wat wel te voorspellen is: hun muziek laat je bewegen!

In de familieconcertserie Groove Beest kom je erachter waarom je tijdens sommige muziek wilt dansen of gaat meetikken met je voet. Samen met MC Groove Beest en de bandleden gaan jullie op zoek naar de groove. Stilzitten hoeft niet, dus zing, dans en klap mee en laat het groove beest in jezelf los. Kom alvast in de sfeer met deze video.

Kika Sprangers saxofoons/elektronica, Robert Koemans keys/elektronica, William Barrett bas, Willem Romers drums

MC Cheyenne Toney

Extra informatie

Voorafgaand aan dit concert kan je deelnemen aan een Soundlab Workshop waar je verschillende jazzgrooves leert spelen. Dit is een superleuke ervaring, waarbij je geen noten hoeft te lezen of een instrument hoeft te spelen.

Mede mogelijk gemaakt door het Van Vlissingen Fonds.

Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
zo 13 oktober 2024
Fenix
tickets