Menu

Groove Beest Familieconcert

Marmoucha Orchestra

Dit orkest vol wereldreizigers laat overal de zon schijnen.

Met elkaar hebben ze al heel wat kilometers op de teller: de muzikanten uit het Marmoucha Orchestra komen uit Marokko, Israël, Syrië, Irak, Iran, Libanon, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Turkije, Portugal en zelfs Nederland. Hun muziek is er dan ook voor iedereen. Soms kan je er op dansen, soms kun je er lekker bij wegdromen, maar altijd klinkt de zon erin door.

In de familieconcertserie Groove Beest kom je erachter waarom je tijdens sommige muziek keihard wilt dansen of gaat meetikken met je voet. Samen met MC Groove Beest en de bandleden gaan jullie op zoek naar de groove. Stilzitten is geen optie, dus spring, dans en klap mee en laat het beest in jezelf los. Kom alvast in de sfeer met deze video.

Ntb zang, Maripepa Contreras hobo, Mohamed Ahaddaf ud, Arin Keshishi bas, Udo Demandt percussie

MC Cheyenne Toney

Extra informatie

Voorafgaand aan dit concert kan je deelnemen aan een Soundlab Workshop waar je verschillende jazzgrooves leert spelen. Dit is een superleuke ervaring, waarbij je geen noten hoeft te lezen of een instrument hoeft te spelen.

Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
zo 2 februari 2025
Marmoucha Orchestra
tickets