Menu

rough diamonds

D!ma Loginov Five/Seven Elements | Kyle Kalebdjian-Clark Quartet

Aandacht voor de jazzgeneratie van morgen met getalenteerde bands van het Conservatorium van Amsterdam.

Het Conservatorium van Amsterdam barst van jonge, bevlogen musici die allerlei interessante initiatieven ontplooien. Vanaf 21 mei tot eind juni is ons podium het decor voor deze Rough Diamonds, met meerdere bands per avond, gratis toegankelijk voor publiek. Vanavond treden op:

D!ma Loginov Five/Seven Elements

D!ma Loginov five/seven elements is een zeskoppige band uit Amsterdam, opgericht in 2022. De diverse achtergronden van de muzikanten, zowel qua geboortelanden als muziek waar ze inspiratie uit halen (klassiek versus jazz) maakt het bandgeluid van dit collectief. Een mix van originele composities en folk-liedjes met jazzinvloede, onder meer uit het geboorteland van bandleider Dima Loginov, Kazachstan.

Kyle Kalebdjian-Clark Quartet

Het Kyle Kalebdjian-Clark Quartet combineert de moderne harmonieën van de hedendaagse jazz met de dansritmes van Armeense folkmuziek. Hiermee creëren ze een bijzondere mix die tegelijkertijd persoonlijk en vooruitstrevend is.

D!ma Loginov Five/Seven Elements

Oleg Tkachenko tenorsax, Dmitriy Loginov trompet, Saba Okujava piano, Kasparas Petkus drums, Philip Lewin contrabas, Alexandros Adam gitaar

Kyle Kalebdjian-Clark Quartet

Kyle Kalebdjian-Clark gitaar, Evan van der Feen piano, Ignacio Pintó contrabas, Mathieu Clement drums