Menu

Coronatoegangsbewijs


Voor een bezoek van een concert in het BIMHUIS heb je naast een geldig concertticket én legitimatiebewijs ook een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een QR-code die je moet activeren door een vaccinatie-, test- of herstelbewijs.  De QR-code kun je vinden in de CoronaCheck-app of, wanneer je geen smartphone hebt, via CoronaCheck.nl. De CoronaCheck-app is downloadbaar in de App Store en Play Store.

Kijk voor meer informatie op de website van Rijksoverheid voor alle stappen die nodig zijn om van je vaccinatie-, test- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken.

Hoe wordt mijn Coronatoegangsbewijs gecheckt?

Bij binnenkomst staan we klaar om het Coronatoegangsbewijs te scannen. Houd daarom je digitale of geprinte QR-code én je ticket en legitimatie gereed zodat onze medewerkers op een snelle en efficiënte manier alles kunnen scannen en controleren, en de rij niet te lang wordt.

Hoe kan ik als bezoeker uit de EU toegang krijgen?

Internationale bezoekers binnen de EU kunnen het Digitale Corona Certificaat (DCC) gebruiken om toegang te krijgen tot evenementen en activiteiten in Nederland, dus ook bij ons in het BIMHUIS. Dit DDC is gebaseerd op opnieuw een vaccinatie-, test- of herstelbewijs, en kan dus ook via een QR-code gescand worden.

Hoe kan ik als bezoeker buiten de EU toegang krijgen?

Bezoekers van buiten Europa moeten een negatief testresultaat laten zien. Deze test kan via Testen voor Toegang gedaan worden.

Vanaf welke leeftijd is een coronatoegangsbewijs nodig?

Bezoekers van 13 jaar en ouder moeten een coronatoegangsbewijs laten zien bij de ingang.

Ik heb een andere corona-gerelateerde vraag

Overige informatie omtrent de coronamaatregelen en het Bimhuis vind je hier.