Menu

THE EX (10+)

The Ex raast over het Bimhuispodium op de kindermiddag in het Bimhuis en Muziekgebouw aan ’t IJ. Springlevende muziek waar iedereen energie van krijgt!

Drumster Katherina geeft de maat aan terwijl Terrie, Andy en Arnold over het podium razen met hun gitaren. The Ex geeft altijd 100%. De musici doen alles het liefst zelf en daarom worden ze ‘punk’ genoemd. Toch zijn ze niet voor één gat te vangen en spelen ze met iedereen die ze goed vinden, zelfs dichters, tekenaars en schrijvers. Ze zochten hun favoriete muzikanten op in Afrika en haalden hen naar Nederland voor optredens. The Ex treedt overal op, van donkere kelders tot grote festivals en nu dus in het Bimhuis. Springlevende muziek waar je energie van krijgt!

Na het concert draait DJ Zea in het café van het Bimhuis en zijn er verschillende andere muzikale activiteiten in het hele gebouw.Kassa en café geopend om 13:30.


IN HET MUZIEKGEBOUW:

UIT LOGEREN (2-4)
Sarah Jeffery e.a.

Kleine Zaal / 13:30 + 15:30


ENKELE REIS MARS (6+)

Calefax

Grote Zaal 13:30

In samenwerking met het Muziekgebouw aan ’t IJ, serie Kindermiddagen.
Kaarten voor het concert van The Ex in het Bimhuis kunnen via
onderstaande ticketbutton gekocht worden of gereserveerd via 020
7882188. Overige kaartverkoop via het Muziekgebouw. Klik hier voor meer informatie.

10+ JEUGDCONCERT IN HET BIMHUIS
MET SPECIAL GUEST AFEWORK NEGUSSIE
Terrie Hessels, Andy Moor (bariton)gitaar, Arnold de Boer gitaar/sampler/zang, Katherina Bornefeld drums/zang, Afework Negussie masinko/zang