Menu

Orchestre Partout

Tabula Rasa 1- o.l.v Oene van Geel & Nawras Altaky

Twintig musici van over de hele wereld gaan op avontuur met Arabische muziek en jazz.

Beleef spannende avonturen op het snijvlak van Arabische muziek en jazz: tien musici uit verschillende delen van wereld ontmoeten tien studenten van Conservatorium van Amsterdam, onder leiding van twee eigenzinnige maestro’s: altviolist/componist Oene van Geel en ud-speler/zanger Nawras Altaky. Dit concert is het resultaat van twee dagen experimenteren en onderzoeken.

Oene komt uit de westerse klassieke muziek en jazz. Nawras komt uit de Arabische klassieke en populaire muziek. Twee dagen lang hebben zij een heel diverse club jonge musici onder hun hoede. Ze starten met een tabula rasa, oftewel een onbeschreven blad. Samen streven ze naar een nieuw geluid, dat recht doet aan elk individu in het orkest.

Dit concert is onderdeel van TABULA RASA, een reeks muzikale ontmoetingen op initiatief van Orchestre Partout, in samenwerking met Amsterdam Roots, Conservatorium van Amsterdam en het BIMHUIS. Orchestre Partout is een kweekvijver van musici uit alle delen van de wereld.

BIMHUIS & Corona

 

Eva van der Sterren, Nata Roinishvili, SeungJae Lee, Andre Felipe Lima, Charlotte Basalo Vazquez violin, Alkistis Misouli viola, Alina Holender cello, Gabriel De Oliveira, Ioannis Mitsios, Lionel Lutgen guitar

Coaches Oene van Geel, Nawras Altaky