Menu

Familieconcert Oorkaan X Slagwerk Den Haag

Superball, Lollipop & Mr. Classic (8+)

Beatboxing, klassieke percussie, drums en toffe dancemoves.

Tijdens dit theatrale concert word je meegevoerd door de kracht en virtuositeit van beatboxing, klassieke percussie en drums. De drie musici in Superball, Lollipop & Mr. Classic vertellen een verhaal zonder woorden, maar met een eigen ritme. Beatboxen, muziek en dancemoves komen samen in een spannend spel waarin we bewegen op de beat die we allemaal kennen, de beat van ons eigen hart. Een voorstelling waar beats en ondenkbare geluiden worden samengebracht in een grote battle. Wat hebben we nodig? Onszelf en elkaar! Ben je er klaar voor om jouw eigen ritme te volgen? Wanneer onze ritmes samenkomen zijn we onverwoestbaar!

‘Met alles losse verhalen en de gefragmenteerde muziek.. een geheel coherente voorstelling met een enorme vaart”, aldus de Theaterkrant.  

Dit concert is onderdeel van de Kindermuziekweek. Wij verzamelen ook muziekwensen!

Heb jij weleens met violiste Janine Jansen willen spelen? Of in een prachtig kostuum van de Nationale Opera willen lopen? Of meedoen aan een SoundLAB workshop? Of zie jij jezelf op het BIMHUIS podium staan? Dit is je kans! Iedereen tot en met 12 jaar kan meedoen. Vul dit formulier in en vertel ons jouw diepste muzikale wens en waarom je dit wenst en wie weet komt jouw droom uit. Tijdens het concert van Superball, Lollipop & Mr. Classic vind je in ons café een gouden brievenbus. Hier kun je je muzikale wens inleveren. Aan het einde van de week worden er drie wensen uitgekozen die de organisaties (Nationale Opera & Ballet, Muziekgebouw aan ‘t IJ , BIMHUIS en het Koninklijk Concertgebouw) uit laten uitkomen.

 

Cast: B Art – Beatbox
Maria Martinez Paya slagwerker, Vitaly Medvedev slagwerker
Creatief Team: Cornelia Voglmayr, Pepe Carcia en Abdelhadi Baaddi