Menu

Steven Brezet – World Traveler

Grootse salsaband onder leiding van de percussionist van Gallowstreet en KOFFIE. Na afloop Salsa Panorama feest.

Met een tienkoppige band met zangers, blazers en een latin-ritmesectie gaat Steven Brezet een nieuw avontuur aan, doordrenkt van de jazz, funk en salsa. We kenden de Rotterdamse percussionist vooral van de Nederlandse brass-festivalsensatie Gallowstreet en de afro-funkers KOFFIE. Ook speelde hij met internationale jazzgiganten als Snarky Puppy, Bill Laurance en Ghost-Note.

Steven Brezet ging al op jonge leeftijd in de leer bij de Senegalese percussionist Aly N’Diaye Rose. Daarop reisde hij door vele landen en breidde hij zijn palet uit met stijlen en instrumenten uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns Amerika. World Traveler is de toepasselijke titel voor zijn nieuwe project. Onlangs tekende Steven een contract bij het in New York gevestigde label Circle 9 Records van trombonist en Grammy-winnaar Doug Beavers.

Na het concert kan je heerlijk uit je dak gaan op Cubaanse salsamuziek tijdens onze Salsa Panorama georganiseerd door Salsa District. Met of zonder ervaring, het is leuk voor iedereen.

Alberto Caicedo zang, Nando Vanin zang, Oscar Cordero trompet/backing vocals, Pablo Martinez trombone, Felipe Castro baritonsax, Laura Beatriz Argudin Tella piano, Samuel Ruiz bas, Gerardo Rosales bongo/campana, Leonid Munoz Hernandez timbales, Steven Brezet congas/timbau