Menu

Prinses Christina Concours: Finale

Jonge jazzmusici tussen de 12 en 21 jaar laten horen wat zij in huis hebben tijdens de finale van het Prinses Christina Jazz Concours

Op zaterdag 18 november vindt het Prinses Christina Jazz Concours 2023 plaats. Het bekende jazzconcours is het enige in zijn soort in Nederland, speciaal voor jonge muzikanten van 12 t/m 21 jaar.

In de finale op zaterdagavond treden de finalisten op die die digitale selecties en halve finale hebben doorstaan en laten horen wat zij in huis hebben. Een jury bestaande uit professionele muzikanten onder leiding van radiopresentator en muzikant Co de Kloet bekijkt en beoordeelt de finalisten. De finale wordt afgesloten met een prijsuitreiking waarin mooie prijzen te winnen zijn die de muzikaliteit van de deelnemende muzikanten een boost kunnen geven.

Over het Prinses Christina Concours
Al ruim vijftig jaar stimuleert het Prinses Christina Concours kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en met De Muziekwedstrijd is het Prinses Christina Concours een toonaangevend platform voor muziek- en talentontwikkeling.

Kijk voor meer informatie op de website van het Prinses Christina Concours.

Vrienden van het PCC kunnen zich voor hun vrijkaart melden bij de organisatie via info@christinaconcours.nl. Daar krijgen zij ook meer informatie