Menu

BIMHUIS & Muziekgebouw presenteren

Terrasconcert MaDaBa

Een meeslepend feest van muzikale verbinding.

De schoonheid van het mozaïek is de perfecte metafoor voor de muziek van MaDaBa. Moeiteloos overstijgt de groep culturele en muzikale verschillen in een meeslepend feest van verbinding. MaDaBa is vorig jaar opgericht in Nederland. De groep bestaat uit vier gelauwerde muzikanten uit Syrië, Turkije en Nederland die elkaar uitdagen, aanmoedigen en tot grote hoogte opstuwen, in een spel van klank en emotie.

De Syrisch-Nederlandse zanger, ud-speler en componist Nawras Altaky put uit de rijke muziektraditie van het Midden-Oosten, net als zijn landgenoot Ghaeth Almaghoot op klarinet en duduk (een traditionele hobo uit Armenië). De Turks-Nederlandse Sjahin During zorgt voor percussieve energie op een heel arsenaal aan Afro-Anatolisch slagwerk, terwijl de Nederlandse virtuoos Tony Roe het geheel samenbindt met pianospel en elektronica.

Tickets en consumpties
Koop een ticket à € 18,00 voor een concert met borrel óf een concert met diner op de website het van Muziekgebouw. Alle consumpties (eten/drinken) reken je ter plekke af op het terras.

Slecht weer?
Bij slecht weer verplaatsen we het optreden naar binnen in de Entreehal, met uitzicht over het IJ.
Tot slot een tip: pal aan het water kan de zonkracht sterk zijn en kan het behoorlijk waaien, wees hierop voorbereid.

 

Nawras Altaky ud zang, Tony Roe piano, elektronica, Ghaeth Almaghoot (bas)klarinet, duduk, Sjahin During Afro-Anatolische percussie


Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
za 27 juli 2024
Terrasconcert MaDaBa
tickets