Menu

rough diamonds

LUZ ft. Ketija Ringa Karahona | Jonathan Dafgård Quintet

Aandacht voor de jazzgeneratie van morgen met getalenteerde bands van het Conservatorium van Amsterdam.

Het Conservatorium van Amsterdam barst van jonge, bevlogen musici die allerlei interessante initiatieven ontplooien. Vanaf 23 mei tot eind juni is ons podium het decor voor deze Rough Diamonds, met meerdere bands per avond, gratis toegankelijk voor publiek. Vanavond treden op:

LUZ ft. Ketija Ringa Karahona

LUZ is een jazztrio met de filosofie van een rockband. Het trio bestaat uit Ton Felices op contrabas, Chen Har-Even op drums en Agus Fulka op gitaar. Zij presenteren originele muziek die klinkt als vrijheid, aarde, kleuren, structuren en liefde, ditmaal bijgestaan door fluitist Ketija Ringa Karahona.

Ketija Ringa Karahona dwarsfluit, Agus Fulka gitaar, Ton Felices contrabas, Chen Har-Even drums.

Jonathan Dafgård Kwintet

Geïnspireerd door de vloeibaarheid en steeds veranderende kwaliteit van water verkent het Jonathan Dafgård Quintet de vermenging van klanken in het moderne jazzidioom. Organische ontwikkelingen en onafhankelijke progressies van stemmen vormen de leidraad bij het zoeken naar nieuw te verkennen terrein.

Alice Leggett altsax, Jonathan Dafgård elektrische gitaar, Aleksander Sever vibrafoon, Omer Govreen contrabas, Ilia Rayskin drums.