Menu

Vocal Jazz latin Jazz

Lilian Vieira & Lucas Santana: A Tribute to Elis Regina

Hartverwarmende ode aan een legendarische Braziliaanse zangeres.

Betreed de betoverende wereld van Braziliaanse muziek in een eerbetoon aan de iconische Elis Regina, door Lilian Vieira en Lucas Santana. Zangeres Elis Regina (1945-1982) werd legendarisch met haar unieke interpretaties van Braziliaanse klassiekers. Laat je onderdompelen in de soulvolle melodieën en ervaar de magie van de tijdloze songs.

Lilian Vieira maakte wereldwijd furore met de Brazilectro-band Zuco 103. De veelzijdige Braziliaanse zangeres is ook regelmatig te horen in kleinere, akoestische bezettingen. Als veelgevraagd soliste werkte ze onder meer samen met het Metropole Orkest. Vanaf het moment dat Lucas Santana aankwam in Amsterdam speelde hij in een enorm aantal Nederlandse bands. De energieke Braziliaanse saxofonist, klarinettist en fluitist speelde al als solist met het Metropole Orkest en deelde bovendien het podium met internationale helden als Miguel Zenón, Hermeto Pascoal en Seamus Blake.

Lilian Vieira zang, Lucas Santana tenorsax/arrangementen, Ellister van der Molen trompet, Daniel de Moraes gitaar, Breno Viricimo bas, Hans Vroomans piano, Wagner Vasconcelos drums