Menu

Kick-Off Cello Biënnale Familievoorstelling

Familie Vermi-Celli (5+)

Een muzikale roadtrip voor jong en oud

Valentina verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever. Want in haar familie is zij het vreemde eendje, het zwarte schaap, of nog erger: ‘anders’. Op een dag besluit ze het huis te verlaten. Op zoek naar iemand die haar wel begrijpt. In deze reis vol ontberingen ontmoet Valentina de muzikale goeroes van het gevoel. Met hun instrumenten tonen zij haar alle hoeken van hun emoties. Als Valentina haar emoties beheerst zal ze vrienden kunnen maken. Toch? Over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

In de muziektheatervoorstelling Familie Vermi-celli deelt zangeres/actrice Myrthe van der Vuurst de Vries het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Met aanstekelijke liedjes van Jan Groenteman en klassiek cellorepertoire.

Familie Vermi-celli is een coproductie van Theater Jaski en Cello Biennale Amsterdam. Na het succes van de voorstelling tijdens het festival in 2022, is deze in de aanloop naar het festival in 2024 nog één keer te zien!

Myrthe van der Vuurst de Vries zang/spel, Chieko Donker Duijvis en Simon Velthuis cello/zang/spel, Eric Robillard percussie/spel, Kiki Jaski concept/script/regie, Jan Groenteman muziek/liedteksten/arrangementen, Sanne Oostervink decor en kostuums, Desiree van Gelderen lichtontwerp, Lotte Klaver beeld, Oscar Bouwmans techniek