Menu

Orchestre Partout X CvA

Club Partout olv Corrie van Binsbergen #7

Klanken uit het Midden-Oosten vrijelijk vermengd met hedendaagse jazz.

Corrie van Binsbergen en zestien jonge muzikanten nemen je mee op een spannende muzikale reis vol onverwachte ontmoetingen. De helft van de muzikanten komt uit het Midden-Oosten & Afrika en de andere helft zijn internationale studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Dit concert is het resultaat van twee dagen experiment waarin muzikale tradities vrijelijk wordt vermengd met hedendaagse jazz en improvisatie. Naast Corrie is de Syrische percussionist en workshopleider Hashem Kabreet co-host.

Corrie van Binsbergen heeft zowel in haar composities als gitaarspel een geheel eigen stijl en idioom ontwikkeld. Niet voor niets speelde zij in vele formaties – zoals Corrie en de Brokken, Vanbinsbergen Playstation en Toon Tellegen – op grote nationale en internationale jazzfestivals. Als componist, gitarist en leider van Stichting Brokken initieerde ze de afgelopen 36 jaar vele grensoverschrijdende projecten.

Lees meer over Club Partout

 

 

Remi Hilal, Behrang Alibabaei, Ana Stefan, Jessie Nokes vocal, Nour Wahedi vocal/ud, Al Gaeth Ali vocal/ guitar, Wytze Swart saxophone/electronics, Ricardo Sousa Rocha Bass trombone, Alexander Ernoult, Muhtar Niyazi guitar, Lorenzo Servali double bass

Coaches Corrie Van Binsbergen, Hashem Kabreet