Menu

Brokkenfestival:
Kaja Draksler | Reinier Baas & Ben van Gelder | Kapok | JASJA OFFERMANS

Laatste editie van het roemruchte festival samengesteld door gitaarfenomeen Corrie van Binsbergen.

Er wordt gezocht naar een nieuwe datum voor dit concert. Zodra hier meer over bekend is krijgen kaartkopers een mail met alle informatie. 

De allerlaatste editie van het Brokken Festival duurt een heel weekend! Op zondagmiddag treedt de jongere generatie aan, die het festival van vers bloed heeft voorzien. Pianiste Kaja Draksler speelt een soloset. Reinier Baas en Ben van Gelder vormen een gitaar-saxofoonduo. Kapok treedt op, wat voor dit trio eveneens het laatste concert zal zijn. En het Brokken-stokje wordt symbolisch doorgegeven aan bassiste Jasja Offermans, die carte blanche krijgt.

Gitariste Corrie van Binsbergen programmeert en presenteert dit jaarlijkse festival voor iedereen die zich graag laat verrassen. Een festival dat de oren opent en de blik verruimt. Kenmerkend is de grote variëteit aan stijlen, genres én leeftijden. Jazz, pop en klassiek ontmoeten elkaar, jong talent en outsiders delen het podium met gevestigde namen, hyperenergie wordt afgewisseld met verstilling. ‘Een feest der verkenning’, aldus Van Binsbergen.

‘Het Brokken Festival laat je verder kijken waar je eigen smaak ophoudt’ (Het Parool).

Kapok: Morris Kliphuis – hoorn, cornet, synthesizer, Timon Koomen – gitaar, Remco Menting – drums, percussie, vibrafoon

Duo Reinier Baas – gitaar & Ben van Gelder – altsaxofoon

Kaja Draksler -piano solo

Jasja Offermans carte blanche

BIMHUIS & Corona