Menu

rough diamonds

Maarten Combrink Quintet | Micah Graves Quintet

Aandacht voor de jazzgeneratie van morgen met getalenteerde bands van het Conservatorium van Amsterdam.

Het Conservatorium van Amsterdam barst van jonge, bevlogen musici die allerlei interessante initiatieven ontplooien. Vanaf 21 mei tot eind juni is ons podium het decor voor deze Rough Diamonds, met meerdere bands per avond, gratis toegankelijk voor publiek. Vanavond treden op:

Maarten Combrink Quintet

In een wereld waar hoge frequenties de overhand hebben, duikt het Maarten Combrink Quintet juist in de lage trillingen, in de vorm van de bijzondere combinatie van trombone en basklarinet. Het kwintet speelt composities van alle bandleden, met een unieke rol voor deze instrumenten, die enorm kunnen variëren in geluid, register en timbre.

Micah Graves Quintet

Het Micah Graves Quintet zorgt voor een verfrissend geluid in de hedendaagse jazzscene. Vanuit zijn muzikale achtergrond (gospel, funk, r&b, folk en jazz) schrijft Graves composities met persoonlijke songteksten. De band vertrekt vanuit een jazzachtergrond met veel ruimte voor de individuele kracht van de bandleden.

Maarten Combrink trombone, Martí Mitjavila Casals basklarinet, Chris Muller piano, Omri Hadani contrabas, Tim Rachbach drums

Nicola Missing zang, Tristan Zmolek elektrische bas, Marios Charalampous saxofoon, Micah Graves piano, Max Sergeant drums


Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
di 18 juni 2024
Maarten Combrink Quintet | Micah Graves Quintet