Menu

Zack Lober’s No Fill3r with Sun-Mi Hong, Suzan Veneman ft. Jasper Blom

Pakkende jazz van Canadese basveteraan en zijn Nederlandse band.

Met twintig jaar ervaring achter de rug als begeleider heeft Zack Lober nu eindelijk zijn eigen band naar zijn eigen idee: pakkende jazznummers die je mee kunt neuriën, in een perfect huwelijk met pittige spontane improvisaties. Het trio met rijzende sterren Suzan Veneman op trompet en Sun-Mi Hong op drums wordt voor dit optreden versterkt met tenorgigant en Boy Edgar Prijswinnaar Jasper Blom.

De in Montreal geboren contrabassist en componist Zack Lober speelde eerst in Boston en daarna elf jaar in de jazzclubs van New York, bij gerespecteerde bandleiders als Henry Threadgill, David Binney en Seamus Blake. In 2019 verhuisde hij naar Nederland waar hij dit trio oprichtte naar voorbeeld van Paul Bley en Jimmy Giuffre. Vorig jaar kwam het eerste album van de formatie uit op ZenneZ Records. Voor de opnames in Wisseloord Studios riep Zack de hulp in van een andere Nederlandse grootheid, saxofonist Ben van Gelder, die het album produceerde.

‘Quietly adventurous’ (Downbeat).

Jasper Blom tenorsax, Suzan Veneman trompet, Zack Lober contrabas, Sun-Mi Hong drums


Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
vr 6 september 2024
Zack Lober’s No Fill3r with Sun-Mi Hong, Suzan Veneman ft. Jasper Blom
tickets