Menu

Dulfer is back!

De ‘tough tenor’ is terug met zijn all-star band.

Verder kijken dan je neus lang is: dat is de levenshouding van saxofonist Hans Dulfer. Vanwege ziekte was hij enige tijd niet op de podia te zien, gelukkig is hij nu weer terug met zijn all-starband Dulfer! Total Response met special guest Boris van der Lek. Verwacht kersvers materiaal en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers.

Muzikaal heeft Dulfer zich altijd in de voorhoede bewogen. Hij speelde psychedelische freejazz en creëerde de eerste Nederlandse wereldmuziek. Hij was de eerste jazzmusicus die met house-dj’s samenwerkte. En hij bereikte popsterstatus in Japan met de unieke mix van heavy gitaren, beats en sax van de plaat Big Boy. Ook stond hij aan de wieg van de Nederlandse jazzscene, als organisator van legendarische concerten en als medeoprichter van onze zaal. Dulfer speelt tot op de dag van vandaag het liefst live, op de meest uiteenlopende plekken en met niet aflatende energie. Hans Dulfer heeft ons laten weten dat hij graag een volle zaal ziet, dus je weet wat je te doen staat.

Hans Dulfer tenorsax, Boris van der Lek tenorsax, Koen Schouten baritonsax, Jerôme Hol gitaar, Ishaq van Niel basgitaar, Hans Eijkenaar drums