Menu

ORCHESTRE PARTOUT X CVA X BIMHUIS

CLUB PARTOUT LAB #12 Ntjam Rosie & HASHEM KABREET

Een warmbloedige mix van muzikale tradities en hedendaagse soul en jazz.

Zangeres Ntjam Rosie en 16 jonge muzikanten nemen je mee op een spannende muzikale reis langs experimentele jazz en warmbloedige volksmuziek. Dit concert is het resultaat van twee dagen vol onverwachte ontmoetingen en experiment tussen Ntjam, internationale studenten van het conservatorium van Amsterdam en muzikale nieuwkomers. De startpunten van de Club Partout Labs zijn bepaald, de uitkomsten ongewis. Vervoering, vervreemding en aanstekelijke energie gaan hand in hand. Ntjam wordt bijgestaan door co-host en percussionist Hashem Kabreet.

Ntjam Rosie’s tweede album ELLE opende vele deuren voor haar. Met haar eigenzinnige visie op jazz en soul vierde de zangeres veel succes in het afgelopen decennium. Hierdoor kon ze samenwerken met het Metropole Orkest, Sinfonia Rotterdam, Nederlands Blazers Ensemble en veel grote namen uit de Nederlandse jazz.

Co-host en co-creator van de Club Partout Labs is Hashem Kabreet. De uit Syrië afkomstige percussionist (framedrums/derbuka/cajon) en handpan-speler weet elke uiteenlopende groep muzikanten door het creatieve proces te leiden.