Menu

Your Saturday Getaway

Early Show: Reijseger Fraanje Sylla

Rijkgeschakeerde, bezwerende muziek door het uitzonderlijke trio met cello, piano en Senegalese zang. ‘Onvoorwaardelijke toewijding aan het moment’ (de Volkskrant).

Een optreden van Reijseger, Fraanje en Sylla is een emotionele belevenis, vol vuur en oprechte schoonheid. Deze meesterlijke musici verbinden verschillende muzikale werelden in hun bezwerende melodieën en improvisaties. Ernst Reijseger is beroemd om zijn uitzonderlijke benadering van de cello. Al jarenlang speelt hij met de uit Senegal afkomstige zanger/percussionist Mola Sylla, die zingt in zijn moedertaal Wolof. Het trio met pianist en componist Harmen Fraanje maakte eerder rijkgeschakeerde filmmuziek voor Werner Herzog.

Presentatie van het nieuwe album We Were There dat in maart is verschenen bij het audiofiele Just Listen Records.

Regisseur Werner Herzog over We Were There: ‘What has been strange becomes familiar. And what has been familiar acquires the glow of mystery.
 A beautiful album.’

‘De drie zijn verhalenvertellers die communiceren in alle oprechtheid met klanken waarin zij elkaar op dat moment kunnen vinden. Dit is onvoorwaardelijke toewijding aan het moment, de muziek en elkaar’ (de Volkskrant).

Let op: dit concert is verzet van 12 maart 2020. Had je al een ticket? Dan ben je per mail hierover door ons geïnformeerd. Geen mail gekregen? Stuur een bericht naar kassa@bimhuis.nl.

BIMHUIS & corona

 

 

Your Saturday Getaway

 

 

Mola Sylla zang/m’bira/xalam, Ernst Reijseger cello, Harmen Fraanje piano

Extra informatie

Wil je voorafgaand aan het concert iets drinken met uitzicht op het IJ? Kom langs in ons café.

Reserveren