Menu

Donny McCaslin ft. Jason Lindner, Tim Lefebvre & Nate Wood

Amerikaanse saxofonist laat zich opnieuw inspireren door David Bowie’s laatste album Blackstar, waarop hij een sleutelrol speelde.

Als bandleider op David Bowie’s album Blackstar maakte Donny McCaslin van dichtbij mee hoe de legendarische zanger ook in zijn laatste dagen zichzelf opnieuw wist uit te vinden. Deze mentaliteit is sindsdien een belangrijke inspiratiebron voor de nieuwe muziek van McCaslin, waarin zijn stuwende saxofoonspel samenkomt met overweldigende alternatieve rock en elektronica.

Onze vaste bezoekers kennen Donny McCaslin als een gevestigde waarde in de jazz, als tenorsaxvirtuoos en als componist met een voorliefde voor zowel lyriek als uitdagend elektronisch experiment. In zijn huidige band speelt hij met toetsenist Jason Lindner en bassist Tim Levebvre, die beiden ook op Blackstar speelden. Drummer Nate Wood speelde onder meer bij Tigran Hamasyan en Kneebody.

Donny McCaslin tenorsax, Jason Lindner toetsen, Tom Lefevre bas, Nate Wood drums.


Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
do 2 juni 2022
Donny McCaslin ft. Jason Lindner, Tim Lefebvre & Nate Wood
tickets