Menu

Shishani

Persoonlijke songs van een ‘gentle warrior’ die zich beweegt tussen soul, indie, r&b, hiphop en jazz.

Met stem en gitaar brengt Shishani tijdloze songs, die enerzijds zacht en lichtvoetig kunnen klinken, maar anderzijds zware onderwerpen niet uit de weg gaan. Invloeden van allerlei genres komen samen, van r&b tot jazz. Tegelijk onderzoekt Shishani het muzikale erfgoed van diens geboorteland Namibië. Het nieuwe album Whispers is als een persoonlijke reis, geleid door de innerlijke stem. De songs worden uitgevoerd door Shishani’s band aangevuld met strijkkwartet.

Shishani won al meerdere awards met muziek die genres en culturen overstijgt. Als zelfbenoemde ‘gentle warrior’ zoekt de vocalist nabijheid om een emotioneel krachtige boodschap te verkondigen. De songs dagen uit en stemmen tot nadenken. Tegelijk dragen ze een mystieke, helende kracht in zich. Onder de naam Namibian Tales speelde Shishani eerder op ons podium met een groep nomadische zangeressen uit de Kalahari-woestijn.

“Shishani is a singer that gives hope. Musically, a delight. Such emotion.” – Richard Wagenaar

Shishani zang/gitaar, Julian Bohn toetsen, Nathan Klumperbeek bas, Jeroen Batterink drums
+ strijkkwartet


Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
do 12 september 2024
Shishani
tickets