Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Hommage aan Harry Sparnaay

Hommage aan een van ’s werelds belangrijkste basklarinettisten, Harry Sparnaay, door bekende componisten en musici, waarbij verhalen, composities en improvisaties elkaar afwisselen.

Dit concert is een homage aan Harry Sparnaay, aan zijn muziek en aan zijn instrument, de basklarinet. Vele musici komen bij elkaar om eer te betuigen aan een vriend, een collega, een voormalig docent. Er zullen composities gespeeld worden die voor Harry Sparnaay werden geschreven, er zal worden geïmproviseerd, er worden verhalen verteld en foto’s getoond.

Onder de aanwezige musici bevinden zich pianist Polo de Haas, die jarenlang samen met Sparnaay Duo Fusion vormde, fluitist Harrie Starreveld, die 20 jaar de wereld rondging met Harry in Het Trio, componisten Theo Loevendie en Guus Janssen, die voor hem componeerden, en een grote groep basklarinettisten, waaronder Ainhoa Miranda, Fie Schouten, Frans Moussault, Jacques Dubois, Jan Weyenberg, Jelte Althuis, Lothar Ohlmeier, Maarten Ornstein, Marij van Gorkom, Oguz Büyükberber, Peter Beerkens en Tobias Klein.

Facebook event

Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info

Ook interessant

zo 10 juni 2018
Hommage aan Harry Sparnaay
tickets