Menu

Footprints Conferentie Change of the Century

Teis Semey Quintet & Amalia Umeda Quartet

Dubbelconcert met aanstormende Europese jazzgroepen, met onder meer Pools talent en Scandinavische folk.

Op 8 en 9 maart vindt in onze zaal de Footprints conferentie plaats, waar we met Europese partners, muzikanten en publiek in gesprek gaan over duurzaamheid, gelijkwaardigheid en hoe ons te verhouden tot alle crises. Op beide dagen zijn er s’ avonds dubbelconcerten met veelbelovende Europese bands, met op 8 maart het Amalia Umeda Quartet en het Teis Semey Quintet en op 9 maart het Liv Andrea Hauge Trio en Pixvae.

De Poolse violist Amalia ‘Umeda’ Obrębowska verkent de mogelijkheid om emoties los te maken met muziek. Improvisatie is essentieel voor haar band, die bestaat uit laureaten van het Henryk Majewski Muziek College in Warschau en de Karol Szymanowski Muziek Academie in Katowice.

De Deense gitarist Teis Semey speelt avant-jazz en Scandinavische folk met een punk-attitude, energiek en zonder melodie te verliezen. Het plezier straalt af van zijn band met rijzende sterren uit Amsterdam: trompettist Alistair Payne, saxofonist José Soares, bassist Jort Terwijn en drummer Sun Mi Hong.

Footprints conferentie

 

 

Amalia Umeda quartet: Franciszek Raczkowski piano, Amalia Obrębowska viool, Michał Aftyka contrabas, Michał Szeligowski drums

Teis Semey Quintet: Alistair Payne trompet, José Soares altsaxofoon, Teis Semey gitaar, Jort Terwijn contrabas, Sun Mi Hong drums