Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Brazilian Music Series outras bossas

Roda de Samba o.l.v. Nelson Latif

Braziliaans feest als afsluiter van de concertserie Brazilian Music Series – 60 Years of Bossa Nova, met diverse ensembles waaronder een bigband.

De Roda de Samba is a jaren een begrip in het Bimhuis, een muzikale ontmoeting waarbij volop gezongen, gespeeld en gedanst wordt. De gastheer is gitarist Nelson Latif, die weer gerenommeerde Braziliaanse musici heeft uitgenodigd voor deze speciale editie gewijd aan 60 jaar bossanova.

Brazilian Music Series viert 60 jaar bossanova! De succesvolle concertserie staat in het teken van de mengvorm van jazz en samba die over de hele wereld synoniem is geworden aan de Braziliaanse muziek. Sinds de release van Chega De Saudade (No More Blues), het baanbrekende album van João Gilberto, ontwikkelde de bossanova zich in vele richtingen.

Het Brazilian Music Series passepartout kost € 59 (u bespaart € 14) en geeft toegang tot alle drie de concerten, zie hieronder.

Met Alberto Rosenblit Quintet, Gafifa

Facebook event

Extra informatie

Brazilian Music Series 2018, programma:
za 21 april: WANDA SÁ (CLASSIC BOSSA)
vr 25 mei: JOÃO SABIÁ (NOVA BOSSA)
vr 22 juni: RODA DE SAMBA (OUTRAS BOSSAS)

Het Brazilian Music Series passepartout kost € 59 (u bespaart € 14) en geeft toegang tot alle drie de concerten.

i.s.m. A Hora do Brasil Foundation

Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
In samenwerking met:
vr 22 juni 2018
Roda de Samba o.l.v. Nelson Latif
tickets passepartout