Menu

Your Saturday Getaway

Late Show: VANBINSBERGEN PLAYSTATION – REMISE

‘Best of’-concert van gitaarfenomeen Corrie van Binsbergen, nog één keer op tournee.

Wie haar wervelende gitaarspel nog eens live wil meemaken is gewaarschuwd: na 2020 stopt Corrie van Binsbergen met optreden om zich volledig te richten op componeren. Tot die tijd pakt ze uit met Playstation, haar all-starband met acht eigenzinnige musici. De late show is meer outgoing met stukken van de eerste, energieke CD Live (nominatie Edison Publieksprijs 2016) en delen uit de suite die Van Binsbergen voorjaar 2018 componeerde in opdracht van de Gemeente Amsterdam.

Met bands als Corrie en de (Grote) Brokken heeft Corrie van Binsbergen iets unieks neergezet, een ‘playground’ voor illustere namen uit pop, rock, jazz en hedendaagse muziek. Daar kwamen beroemde schrijvers en dichters bij voor haar succesvolle literaire concerten, voortgekomen uit het jaarlijkse Brokkenbal tijdens de Boekenweek. Muzikaal valt Van Binsbergen te beschouwen als de Nederlandse Frank Zappa.

BIMHUIS & corona

 

 

Your Saturday Getaway

 

 

Miguel Boelens altsax/sopraansax, Mete Erker tenorsax/basklarinet, Morris Kliphuis hoorn/trompet, Joost Buis trombone/lapsteel, Albert van Veenendaal prepared piano, Corrie van Binsbergen gitaar, Dion Nijland bas, Yonga Sun drums


Restaurant

Voorafgaand aan het concert, om 20 uur, serveren we een drie gangen menu in ons café. Je kunt dit menu tijdens het kopen van je ticket bestellen.

Meer info
za 26 september 2020
Late Show: VANBINSBERGEN PLAYSTATION – REMISE