BIMHUIS Amsterdam22 mei 2019 - Fay Claassen Presenteert ‘Een Avond voor Bob Hagen’ - BIMHUIS Amsterdam
Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Fay Claassen Presenteert ‘Een Avond voor Bob Hagen’

De fine fleur van de Nederlandse jazz brengt een hommage aan de recent 85 jaar geworden Bob Hagen, drijvende kracht achter de stichting Jazz Impuls.

Grote namen uit de Nederlandse jazz betuigen eer aan de founding father van Jazz Impuls, Bob Hagen, die dit jaar zijn 85ste verjaardag viert. Met tomeloze inzet heeft hij jazz naar de theaters van Nederland gebracht door in 8 jaar 1200 Jazz Impuls-concerten te organiseren. Zangeres Fay Claassen nam het initiatief voor dit veelzijdige concert en stelde in samenwerking met het BIMHUIS een veelzijdig programma samen waaraan vele bekende jazzmusici zullen deelnemen, van vocalisten als Janne Schra en Wouter Hamel tot instrumentalisten als Ack van Rooyen en John Engels. Presentatie: Coen de Jonge.

‘Met een niet aflatende drive en een positieve eigenzinnigheid heeft Bob Hagen ervoor gezorgd dat de Nederlandse jazz weer terug is in de schouwburgen en theaters. Met zijn Jazz Impuls label heeft hij bovendien opkomend talent geholpen om cd’s op te nemen van hoge kwaliteit. Ook is Hagen bij vele andere jazzinitiatieven van de partij, altijd met het doel de ontwikkeling en promotie van de Nederlandse jazz te stimuleren’ (BUMA Jazz Industry Achievement Award).

Janne Schra, Maria Markesini, Fay Claassen, Toon Roos, Paul Heller, Ack van Rooyen, Jan Wessels, Bart van Lier , Karel Boehlee, Frans van der Hoeven, John Engels, Wouter Hamel, Suzan Veneman, Hermine Deurloo, e.a.

Coen de Jonge – Presentatie


Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
In samenwerking met:

Ook interessant

wo 22 mei 2019
Fay Claassen Presenteert ‘Een Avond voor Bob Hagen’
tickets