Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Word vriend

En hou het avontuur in de muziek!


Met een hart vol jazzgeschiedenis en een neus voor jong talent staat het BIMHUIS voor excellente, avontuurlijke muziek. Al ruim 45 jaar wordt het breken van regels, het slopen van heilige huisjes en het verleggen van muzikale grenzen hier luid toegejuicht. Maar het BIMHUIS is méér dan een muzikale vrijplaats: de intieme setting en het mooiste uitzicht van Amsterdam maken elke avond in het BIMHUIS er een voor in de boeken. Een unieke plek in Nederland, die nog lang moet blijven bestaan.

Vind jij dat ook? Word dan Vriend.

Voor € 100,- per jaar krijg je:

  • Uitnodigingen voor het nieuwjaarsconcert én de seizoensopening
  • Elk kwartaal een speciale vriendenbrief
  • Vriendenkorting op geselecteerde concerten
  • Uitnodigingen voor bijzondere evenementen, zoals backstage-rondleidingen of interviews met artiesten

Download hier het aanmeldformulier. Je kunt het ingevulde formulier mailen naar vrienden@bimhuis.nl of per post versturen naar BIMHUIS, t.a.v. VRIENDEN, Antwoordnummer 990, 1000 RA Amsterdam (geen postzegel nodig).

Alvast veel dank voor je steun!

 

Iets anders doen?

Word lid van NEWTHING
NEWTHING is de geverskring van het BIMHUIS waarbij ruimte voor innovatie centraal staat. NEWTHING ondersteunt het BIMHUIS, maar is niet van het BIMHUIS; leden hebben in hoge mate het recht op zelfbestemming. Hoofddoel is het werk van jonge professionele musici te ondersteunen, hen ruimte te bieden een eigen artistieke signatuur te ontwikkelen en deze te verspreiden. Het BIMHUIS ziet hier veel – tot nu toe onaangetaste – kansen liggen en heeft daarnaast op zowel artistiek, zakelijk als praktisch vlak veel te bieden aan deze jonge artiesten. Het betreft hier projecten die niet uit de exploitatie bekostigd kunnen worden. NEWTHING ondersteunen doet u door middel van een jaarlijkse gift van €2500,- voor een periode van vijf jaar. Hier leest u meer over NEWTHING.

ANBI en fiscaalvriendelijk doneren

Het BIMHUIS staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor is het BIMHUIS vrijgesteld van schenkings- en successierechten. Uw schenking komt dus geheel ten goede aan het BIMHUIS. Schenkingen zijn aftrekbaar voor de belasting. De ANBI-gegevens van het BIMHUIS vindt u hier.

Voor meer informatie over schenken aan een culturele ANBI zie daargeefjeom.nl.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden om het BIMHUIS of een specifiek deel van onze activiteiten te steunen. Denk bijvoorbeeld aan een fonds op naam, of het opnemen van het BIMHUIS in uw testament. Wij maken graag een afspraak met u. Voor meer informatie neemt u contact op met Nina Tentua:

T 020-7882150
donaties [at] bimhuis.nl