Bimhuis Thuis - BIMHUIS Amsterdam
Menu

Bimhuis Thuis

Het BIMHUIS is voorlopig dicht maar gelukkig valt er nog veel thuis te beleven. Kruip virtueel tegen de muziek aan via onze playlists, BIMHUIS TV en Radio, tips en meer. Je kunt er zelfs bij genieten van het menu van onze topkok Massimo Norbiato! In plaats van dat jij hier bent, is het Bimhuis bij je thuis. Ook een keer leuk, toch?


BIMHUIS IN HUIS

Misschien heb je het al eens ervaren: voordat je de zaal betreedt voor een portie muziek kun je bij het BIMHUIS de zintuigen al op gang brengen met de fijnzinnige gerechten in het restaurant. En dat kan nog steeds! Onze topkok Massimo Norbiato brengt zijn menu persoonlijk bij je thuis. Kijk hier hoe en wanneer.

BIMHUIS TV

Het BIMHUIS zendt een flink aantal concerten per jaar live uit en je kunt ze terugkijken op Bimhuis TV. Zoals dit stomende optreden van saxofonist Kenny Garrett. Voor meer kijk je hier.

BIMHUIS TALKS

Voorafgaand aan sommige concerten vinden er interviews plaats, zoals deze met zangeres Becca Stevens. Voor meer (o.a. met Steve gadd, Benny Golson) kijk je op BIMHUIS TV.

BIMHUIS RADIO

Deze en nog meer concerten kun je ook als alleen audio beluisteren op BIMHUIS Radio.

BIMHUIS PLAYLISTS

Er zijn sinds kort speciale BIMHUIS-playlists op Spotify met o.a. Fresh Dutch Jazz, nostalgische Oudeschans Favorites en troostende klanken in Ease Off.

LOCKDOWN & LISTEN

Nog meer luistergenot: BIMHUIS-programmeur Frank van Berkel tipt elke week een nieuwe plaat in zijn rubriek Lockdown & Listen.


Veel muziekplezier, eet smakelijk en hopelijk tot snel!