Word Vriend | BIMHUIS | Amsterdam | Offbeat since 1974 - BIMHUIS Amsterdam
Menu

Steun ons

En hou het avontuur in de muziek!


Wil je het BIMHUIS gezond door de coronacrisis heen helpen? Dat kan, met een eenmalige donatie. Klik daarvoor op de knop hieronder. Je kunt natuurlijk ook vriend worden en ons voor een langere periode steunen. Wat je ook doet, het wordt enorm gewaardeerd! Dankjewel. 

Ik geef eenmalig

 

 

Met een hart vol jazzgeschiedenis en een neus voor jong talent staat het BIMHUIS voor excellente, avontuurlijke muziek. Al ruim 47 jaar wordt het breken van regels, het slopen van heilige huisjes en het verleggen van muzikale grenzen hier luid toegejuicht. Maar het BIMHUIS is méér dan een muzikale vrijplaats: de intieme setting en het mooiste uitzicht van Amsterdam maken elke avond in het BIMHUIS er een voor in de boeken. Een unieke plek in Nederland, die nog lang moet blijven bestaan.

Vind jij dat ook? Word dan onze Vriend of sluit je aan bij NEWTHING!

Word Vriend

Steun ons voor € 100,- per jaar en houd het avontuur in muziek. Als Vriend ontvang je:

  • Uitnodigingen voor het nieuwjaarsconcert én de seizoensopening
  • Elk kwartaal een speciale vriendenbrief
  • Vriendenkorting op geselecteerde concerten
  • Uitnodigingen voor bijzondere evenementen, zoals backstage-rondleidingen of interviews met artiesten

Vul ons aanmeldformulier in en stuur het op naar vrienden [at] bimhuis.nl of naar BIMHUIS, t.a.v. VRIENDEN, Antwoordnummer 990, 1000 RA Amsterdam (geen postzegel nodig).

Download aanmeldformulier

 


Sluit je aan bij NEWTHING

NEWTHING is een exclusieve geverskring waarbij ruimte voor innovatie centraal staat. NEWTHING ondersteunt het BIMHUIS, maar is niet van het BIMHUIS; leden hebben in hoge mate het recht op zelfbestemming. Hoofddoel is het werk van jonge professionele musici te ondersteunen, hen ruimte te bieden een eigen artistieke signatuur te ontwikkelen en deze te verspreiden. Het betreft hier projecten die niet uit de exploitatie bekostigd kunnen worden. Aansluiten bij de kring kan voor een jaarlijkse gift van van €2500,- voor een periode van vijf jaar.

Het BIMHUIS cadeau geven

Wil je het BIMHUIS steunen, en tegelijkertijd iemand een concertkaart of BIMHUIS-merchandise cadeau doen? Klik dan hier.

ANBI en fiscaalvriendelijk doneren

Het BIMHUIS staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor is het vrijgesteld van schenkings- en successierechten. Dit betekent concreet dat een schenking geheel ten goede komt aan het BIMHUIS en bovendien belastingaftrekbaar is. Onze ANBI-gegevens zijn hier te vinden. Voor meer informatie:
Nina Tentua
T 020-7882150
donaties [at] bimhuis.nl

Iets anders doen?

Er zijn natuurlijk ook andere mogelijkheden ons of een specifiek deel van onze activiteiten te steunen. Denk bijvoorbeeld aan een fonds op naam, of het opnemen van het BIMHUIS in een testament. Voor een persoonlijke afspraak of meer informatie:
Nina Tentua
T 020-7882150
donaties [at] bimhuis.nl

Alvast veel dank voor je steun!