Menu

Jasper van ’t Hof

Jasper van ‘t Hof (1947) is pianist en componist. Hij geniet bekendheid als virtuoos toetsenist en is een van de meest actieve jazzmusici van Europa. Zijn nieuwsgierigheid maakt hem tot toonaangevend vernieuwer in de Europese jazzscene, op (elektrische) piano, synthesizer en ook kerkorgel. Hij beperkt zich niet tot één stroming, maar speelt bebop, freejazz, groove jazz, jazzrock, fusion, pop en wereldmuziek. Meermaals werd hij door internationale jazztijdschriften uitgeroepen tot beste jazzpianist van Europa. Hij schreef meer dan 500 composities en bracht bijna 80 cd’s uit. Op 6 december ontvangt hij de Buma Boy Edgar Prijs, de belangrijkste prijs in Nederland op het gebied van jazz en geïmproviseerde muziek. Op deze door hemzelf samengestelde feestelijke concertavond krijgt hij het beroemde plastiek van Jan Wolkers uitgereikt.

 

Workshop & Session
Een must voor ieder die speelt. Een giga kans zich uiteen te kunnen zetten met deze 2 top top musici ! Jasper Blom en Arnold Dooyeweerd !

Wo 5 dec – Marc Ribot’s Ceramic Dog
Uit je dak!!

Zo 9 dec – Rembrandt Frerichs trio + Sylvain Rifflet & Verneri Pohjola
Genieten. Hoog niveau

Wo 12 dec – Starlite Motel
Prachtige buitenissige manier de hammond in the picture te krijgen!!

Do 20 dec – Kinan Azmeh CityBand
Hier trekt mij Kinan Syrische achtergrond . Een cultuur waarvan ik prachtige muziek gehoord heb. Ik weet niet wat hier op je afkomt maar de nieuwschierigheid drijft en brengt je vaak daar naar toe waar je zelf nog niet aan gedacht had…..

Vrij 21 dec – Boi Akih & Friends
Ook hier moet je naar toe. Prachtige musici Ernst en Nippy!! Heerlijk. Deze musici gaan diep voor je!

Ma 31 Dec – Oud & Nieuw met Martin Fondse Temple of Music
Moet je naar toe! Plicht je zelf!

Aanbevolen door Jasper van ’t Hof