Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Ticketverkoop en voorwaarden


ZIT- EN STAANPLAATSEN
Het BIMHUIS heeft 239 zit- en 136 staanplaatsen. Bij geplaceerde concerten worden zit- en staanplaatsen verkocht. Alle stoelen zijn  genummerd en kunnen direct bij het bestellen van tickets worden geselecteerd via een online zaalplattegrond (klik hier). Indien u zelf geen stoel selecteert, kies het systeem de best beschikbare plek voor u. Bij ongeplaceerde concerten heeft u geen garantie op een zitplaats.

KAARTSOORTEN
Alles over kaartsoorten, kortingstarieven en Bimcards vindt u op de pagina kaartsoorten en kortingen.

TICKETS KOPEN – ONLINE
Koop snel, eenvoudig uw kaarten online. U kunt betalen met iDeal, creditcard (VISA en Mastercard), PayPal en Podium Cadeaukaart. Voor PayPal- en creditcardbetalingen brengen wij € 2,50 transactiekosten in rekening, ongeacht de hoogte van het te betalen bedrag. Voor betalingen met iDeal en Podium Cadeaukaart brengen wij geen kosten in rekening.

TICKETS KOPEN – KASSA
» De kassa van het BIMHUIS is open op concertavonden van 18:30 tot einde concert en bij middagconcerten (vanaf een uur voor aanvangstijd). Let op: de kassa is niet geopend tijdens de gratis concerten en activiteiten.
» De kassa is telefonisch bereikbaar op 020 – 788 2188 van maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:00 en op concertavonden van 18:00 tot einde concert. Telefonisch reserveren is alleen mogelijk voor rolstoelgebruikers.
» Betaal contant, met PIN of creditcard (VISA, Euro/Mastercard, American Express en Dinerscard) of met de Podium CadeauKaart.
» Omdat bij ons de kaartverkoop (en -controle) aan de kassa voorrang krijgt, kan het voorkomen dat wij u tijdelijk telefonisch niet te woord kunnen staan. Wij adviseren u om te bellen tijdens daluren, bijvoorbeeld na aanvangstijd van de concerten.

UITVERKOCHT? TOCH LANGSKOMEN!
Het is mogelijk dat nog enkele kaarten beschikbaar komen op de avond van het concert. Hiertoe worden vanaf 18:30 uur wachtnummers uitgedeeld bij de kassa. Niet afgehaalde kaarten worden vervolgens na 20:00 uur vrijgegeven. N.B.: Het reserveren van wachtnummers is niet mogelijk en een wachtnummer biedt geen garantie op een toegangsbewijs.

RESTITUTIE
Gekochte tickets kunnen niet worden geruild of teruggenomen.

SLECHT TER BEEN / ROLSTOELGEBRUIKERS
Het BIMHUIS is toegankelijk voor rolstoelen. Rolstoelgebruikers en bezoekers die slecht ter been zijn kunnen contact opnemen met de kassa van het BIMHUIS (maandag t/m vrijdag, tussen 14:00 en 18:00 uur – 020-788 2188) om een plaats te reserveren. Ook tijdens concertavonden is de  kassa van het BIMHUIS bereikbaar vanaf 18:00 tot einde concert (liever niet tussen 19:30 en 20:30 wegens drukte aan de kassa).

BEZOEKERSVOORWAARDEN
Algemene Bezoekersvoorwaarden VSCD en KNN 2012 zijn van toepassing in het BIMHUIS. Deze zijn gedeponeerd op 12 juli 2012 ter Griffie van de Rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2012. Een exemplaar van deze voorwaarden is in te zien bij de kassa van het BIMHUIS of kan hier worden gedownload.