Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Kaartsoorten en kortingen

Naast het standaardtarief, bieden wij een aantal speciale kortingstarieven aan. Zo kunnen bijvoorbeeld studenten en Stadspashouders tegen een gereduceerd tarief naar binnen. Hieronder leest u over de verschillende kortingen die wij aanbieden en wie daarvoor in aanmerking komt.


KORTINGEN
Het reductietarief is geldig voor studenten en Stadspas. Bij ongeplaceerde concerten is een speciale reductie geldig voor Conservatoriumstudenten of studenten Muziekwetenschap (alleen aan de kassa verkrijgbaar). Ook selecteren wij per maand zes concerten, waarbij Conservatoriumstudenten voor de halve prijs een concert kunnen bijwonen. Klik hier voor die Conservatoriumselectie. Ook leden van ACT kunnen voor een gereduceerd tarief bij ons naar concerten.

CJP
CJP’ers krijgen bij de meeste concerten in het BIMHUIS 30% korting. Voor concerten die we samen met andere instellingen organiseren, kunnen andere voorwaarden gelden.
Daarnaast maken we voor CJP’ers ook een speciale concertselectie met extra korting.
Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop de pas via de site van CJP voor € 17,50 per jaar en maak meteen gebruik van de korting.

GROEPEN
Groepskorting (vanaf 8 personen): neem contact op met het BIMHUIS (020-788 2150, ma t/m vr 10:00-18:00).

BIMHUIS CARD
Een jaar lang gratis toegang tot alle door het BIMHUIS georganiseerde concerten in het BIMHUIS met een toegangsprijs tot € 20. Daarboven wordt een toeslag gerekend.
» Prijs: € 316
» Prijs voor Studenten / CJP / Stadspas / Cultuurkaart: € 275
» Prijs voor Conservatoriumstudenten / Studenten Muziekwetenschap: € 185
» Prijs voor BIMleden € 63
De BIMHUIS card is verkrijgbaar aan de kassa of online.

BIMHUIS CONCERTBON
Iemand verrassen? Koop bij de kassa de BIMHUIS concertbon! Er zijn bonnen te koop ter waarde van € 10, € 15 en € 25.