29 mei 2021 - Ziv Taubenfeld’s Full Sun - BIMHUIS Amsterdam
Menu

BIMHUIS TV LIVE

Ziv Taubenfeld’s Full Sun

Volg de livestream! Bekende Amsterdamse impro-avonturiers onder leiding van uitmuntende basklarinettist.

Deze show wordt live gestreamd op BIMHUIS TV en is te volgen op YouTube en Facebook.

Het basklarinetspel van Ziv Taubenfeld klinkt enerzijds warm en vertrouwd en anderzijds radicaal en vernieuwend. Voor zijn composities laat hij zich inspireren door eeuwenoude culturen uit het Midden-Oosten en tegelijk door de avontuurlijke Amsterdamse improvisatiescene; een van zijn leermeesters is Michael Moore, die ook deel uitmaakt van Full Sun. Dit zevenkoppige ensemble speelt zowel nieuwe composities als bewerkingen van eerdere stukken, in verschillende bezettingen.

Het eerste album van Ziv Taubenfeld’s Full Sun werd twee jaar geleden live opgenomen tijdens een concert in het BIMHUIS en verscheen afgelopen herfst. In de tussentijd is de band vernieuwd, met contrabassiste Rozemarie Heggen en percussioniste Yung-Tuan Ku op vibrafoon, naast Michael Moore op rietinstrumenten, Joost Buis op trombone, Nico Chientaroli op piano en objecten en Onno Govaert op drums.

Ziv Taubenfeld- basklarinet/percussie, Michael Moore reeds, Joost Buis trombone, Yung-Tuan Ku vibrafoon/percussie, Nico Chientaroli piano/objecten, Rozemarie Heggen bas, Onno Govaert drums/percussie