Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

BIMHUIS Productions & Strijkkwartet Biënnale presenteren

Tijn Wybenga & AM.OK kwartet

Ergens tussen klassiek en jazz, improvisatie en gecomponeerde muziek vind je de jonge componist, bandleider en arrangeur Tijn Wybenga en zijn AM.OK kwartet. Typische musici van nu: zonder muzikale grenzen en niet in een hokje te plaatsen.

Van BIMHUIS Productions krijgt Tijn Wybenga de kans om zich te ontwikkelen in een tweejarig traject. Op alle vlakken wordt hij ondersteund bij het ontwikkelen van zijn muzikale taal, zijn artistiek leiderschap en bij het samenstellen van en het componeren voor zijn eigen orkest – AM.OK (Amsterdams Modern Orkest).
Speciaal voor de Strijkkwartet Biënnale 2020 vormen de strijkers uit het veertienkoppige orkest het AM.OK kwartet. Hiermee ontstaat voor Tijn de kans om zich te verdiepen in de werking van een strijkkwartet en zo zijn muzikale ontwikkeling te verbreden. De composities zijn van Tijn én de strijkers zelf en komen tijdens het concert samen met live electronics.

Kijk hier voor meer informatie over Tijn Wybenga en BIMHUIS Productions

Loes Wiea viool, Geerte de Koe viool, George Dumitriu altviool, Pau Sola cello, Tijn Wybenga synthesizers


Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
vr 31 januari 2020
Tijn Wybenga & AM.OK kwartet
tickets