BIMHUIS Amsterdam24 mrt 2019 - Teus Nobel – Liberty Group - BIMHUIS Amsterdam
Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Teus Nobel – Liberty Group

Akoestische jazzband onder leiding van de jonge trompettist/componist Teus Nobel, ‘de toekomst van de jazz’ (Jazzism). Presentatie van het album Journey of Man.

Met Journey Of Man brengt Teus Nobel alweer zijn vierde jazzalbum uit, met composities van alle bandleden en een nieuwe versie van Actual Proof van Herbie Hancock. Het open karakter van de muziek geeft zijn Liberty Group alle vrijheid om op elk moment de composities compleet op hun kop te zetten.
Teus Nobel toerde al op jonge leeftijd door heel Europa met de Rotterdam Ska Jazz Foundation. Sindsdien voegde hij bekende namen als Kyteman Orchestra, Caro Emerald, Jef Neve en Rotterdam Jazz Orchestra toe aan zijn palmares en speelde hij een prominente rol in de band van soulzanger Frank McComb (ex-Buckshot LeFonque). Daarnaast is hij solo-trompettist bij het Orkest Koninklijke Luchtmacht, dat zich al 15 jaar richt op pop en jazz.

‘De toekomst van de jazz is opgestaan’ (Jazzism).

Teus Nobel trompet, Alexander van Popta piano, Jeroen Vierdag bas, Tuur Moens drums


Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info

Ook interessant

zo 24 maart 2019
Teus Nobel – Liberty Group
tickets