Menu

familieconcert 8+

Groove Beest:
Son swagga

Met Groove Beest presenteert het Bimhuis interactieve concerten van de nieuwste spannende bands, speciaal voor jong en oud. Vandaag met het negenkoppige Son Swagga, met vette blazers en groovende percussie.

Son Swagga is de grote nieuwe belofte uit Amsterdam. Psychedelische funk, fusion, spiritual jazz en videogame-muziek zijn maar een greep uit de vele inspiratiebronnen van bandleider en toetsenist Felix Black. Zijn veelvormige composities worden strak uitgevoerd door de negen bandleden, die afkomstig zijn uit dezelfde scene als festivalsensaties Jungle By Night en Gallowstreet.

MC Groove Beest zorgt op dit concert voor vragen, antwoorden en interactie met de zaal.

Tip: voorafgaand aan het concert is er een Workshop SoundLAB / Groovespecial in de Atriumzaal van het Muziekgebouw. Een ideale combinatie! Kaarten hiervoor en meer info vind je hier

Luister je vast warm met deze handgemaakte Groove Beest playlist!

Bo Floor trompet, Andrius Dereviancenko tenorsax, Dirk Zandvliet baritonsax, Alex van Abeelen trombone, Felix Back toetsen, Robin Engelhard gitaar, Azubike Onwuka bas, Jonathan Szegedi drums, Gino Groeneveld percussie

MC Jennifer Muntslag

Extra informatie

Het BIMHUIS neemt actief deel aan de Alliantie Muziekeducatie Amsterdam (AMA), een samenwerking tussen Het Koninklijk Concertgebouw, Nationale Opera & Ballet, Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkest, Muziekgebouw aan ’t IJ, Koninklijk Concertgebouworkest, Muziekgebouw en Oorkaan.

In samenwerking met: