Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

familieconcert

Groove Beest:
Shishani & Namibian Tales

Keihard dansen met de hele familie! Ontdek de grooves van de woestijn met Shishani & Namibian Tales.

Dit concert wordt aanbevolen door: Shishani Vranckx

Shishani en haar bandleden zijn ware wereldreizigers. Voor dit project reisden ze af naar de Kalahari-woestijn, waar het oudste volk ter wereld leeft, de San. Van vier oma’s, bewakers van eeuwenoude liederen, leerden ze de muzikale tradities van dit bijzondere volk. Die oude melodieën hebben ze gebruikt om hun eigen, verfrissende muziek mee te smeden. Het resultaat: Namibische tunes met een eclectische twist én natuurlijk een keiharde groove.

In de concertserie Groove Beest ontmoet je echte podiumbeesten. Je ziet en hoort ze niet alleen, maar je voelt ze ook: hoe oud je ook bent, hun beestachtige grooves dringen door tot in je tenen. Stilzitten is dan geen optie meer. Dus houd je niet in – niets is raar. Zing, dans en rap mee met MC Groove Beest en laat het beest in jezelf los! Get up & move to the groove!

Tip: voorafgaand aan het concert is er een Workshop SoundLAB / Groovespecial in de Atriumzaal van het Muziekgebouw. Een ideale combinatie! Kaarten hiervoor en meer info vind je hier

Raak vast in de groef met deze ambachtelijke Groove Beest playlist!

Shishani zang/gitaar, Bence Huszar cello, Debby Korfmacher mbira/kora/zang, Sjahin During percussie

MC Jennifer Muntslag

Extra informatie

Het BIMHUIS neemt actief deel aan de Alliantie Muziekeducatie Amsterdam (AMA), een samenwerking tussen Het Koninklijk Concertgebouw, Nationale Opera & Ballet, Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkest, Muziekgebouw aan ’t IJ, Koninklijk Concertgebouworkest, Muziekgebouw en Oorkaan.

In samenwerking met: