Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Reijseger Fraanje Sylla

Rijkgeschakeerde, bezwerende muziek door het uitzonderlijke trio met cello, piano en Senegalese zang. ‘Onvoorwaardelijke toewijding aan het moment’ (de Volkskrant).

Dit concert wordt aanbevolen door: Reinier Baas

Een optreden van Reijseger, Fraanje en Sylla is een emotionele belevenis, vol vuur en oprechte schoonheid. Deze meesterlijke musici verbinden verschillende muzikale werelden in hun bezwerende melodieën en improvisaties. Ernst Reijseger is beroemd om zijn uitzonderlijke benadering van de cello. Al jarenlang speelt hij met de uit Senegal afkomstige zanger/percussionist Mola Sylla, die zingt in zijn moedertaal Wolof. Met pianist en componist Harmen Fraanje maakten ze rijkgeschakeerde filmmuziek voor Werner Herzog.

Presentatie van het nieuwe album We Were There dat in maart verschijnt bij het audiofiele Just Listen Records.

Regisseur Werner Herzog over We Were There: ‘What has been strange becomes familiar. And what has been familiar acquires the glow of mystery.
 A beautiful album.’

‘De drie zijn verhalenvertellers die communiceren in alle oprechtheid met klanken waarin zij elkaar op dat moment kunnen vinden. Dit is onvoorwaardelijke toewijding aan het moment, de muziek en elkaar’ (de Volkskrant).

 

Mola Sylla zang/m’bira/xalam, Ernst Reijseger cello, Harmen Fraanje piano