Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Pascal Schumacher feat. Maxime Delpierre

Fascinerende audiovisuele performance onder leiding van vibrafonist Pascal Schumacher, waarin elektronica, gitaar en drums samenkomen met kleurrijke projecties. ‘Ethereal and dreamy’ (NY City Jazz Record).

Met het album Drops & Points heeft Pascal Schumacher een geslaagde mengvorm van dance, ambient en jazz neergezet die op het podium spectaculaire vormen aanneemt. Kleurrijke lichten en video-animaties omringen de bandleden, waarbij nu eens de beats en dan weer de musici de toon zetten. Naast vibrafonist Schumacher zijn dit gitarist/producer Maxime Delpierre en drummer Jeff Herr. Sound en video design is in handen van Collectif Scale, dat onder meer samenwerkte met de internationaal succesvolle Franse band Christine & The Queens.

De uit Luxemburg afkomstige vibrafonist, percussionist en componist Pascal Schumacher werkte eerder samen met Jef Neve en Francesco Tristano en won prestigieuze prijzen als de Django d’Or en de ECHO Jazz Award.

‘Op Drops & Points gaat de componist/vibrafonist de uitdaging aan om zich te storten op een nieuwe, deels onbekende wereld. Schumacher levert een topprestatie met dit bijzonder uitdagende album’ (Written in Music, ****½).

Pascal Schumacher vibrafoon/elektronica, Maxime Delpierre gitaar/elektronica, Jeff Herr drums, Collectif Scale visuals

Facebook event

Restaurant

Dineren voorafgaand aan het concert? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30. Reserveren aanbevolen.

Meer info
vr 4 mei 2018
Pascal Schumacher feat. Maxime Delpierre
tickets