Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

BIMHUIS & MUZIEKGEBOUW PRESENTEREN

Oud & Nieuw met Martin Fondse – Temple of Music

MARTIN FONDSE ORCHESTRA, MARCELLIS & DARIEAUX, KOBRA ENSEMBLE, K.O.BRASS EN MEER!

Speciaal voor oud en nieuw presenteren BIMHUIS & Muziekgebouw de Temple of Music van gastheer Martin Fondse en zijn Orchestra, die allerlei bands en musici uitnodigen.

Dit concert wordt aanbevolen door:
Jasper van ’t Hof

Muziek verbindt: geen uithoek is te ver, geen grens is niet te slechten, geen stijl te min, geen klank onwelkom! Temple Of Music is een nieuw programma van Martin Fondse waarin hij musici uit diverse richtingen samenbrengt op één podium. Elke groep speelt een eigen set. Tussendoor interviewt Martin zijn gasten over hun achtergronden en drijfveren, om verrassende inkijkjes in de muziek te achterhalen. Het Martin Fondse Orchestra fungeert daarbij als huisband.

Speciaal voor oud en nieuw presenteren Martin Fondse, Muziekgebouw & BIMHUIS een feestelijke editie, waarbij we aan het eind van de avond aftellen naar de finale in het nieuwe jaar. Daarna gaat het feest door met dj’s en dansen tot diep in de nacht.

‘Eigenlijk is muziek de manier waarop religie zou moeten functioneren: duizenden volslagen vreemden samen in één ruimte, en de vonk slaat meteen over. Ze herkennen elkaars geluk’ (Maxi Jazz, Faithless).

De hele avond vindt plaats in BIMHUIS.
Programma:

Martin Fondse Orchestra
Marcellis & Darieaux
Kobra Ensemble
K.O. Brass
DJ’s

Martin Fondse Orchestra:
Martin Fondse composities/piano/keyboards, Kika Sprangers alt-/sopraansax, Jörg Brinkmann, Annie Tangberg cello, Sanne Rambags stem, Eric van der Westen bas, Dirk Peter Kölsch drums/percussie

Marcellis & Darieaux:
Dario Trapani gitaar/synthesizers, Mark Schilders drums/synthesizers

Kobra Ensemble
Ingrid Doude van Troostwijk, Karlijn Hamer, Lonneke Kegels, Sterre Konijn, Nina Rompa, Saskia Voorbach zang

K.O. Brass
Randell Heye trompet, Romain Bly trompet/hoorn, Robert-Jan Looysen hoorn, Kobi Arditi trombone, Patrick Votrian tuba