Menu

Familieconcert 8+

Mr Luca: Jazz op Recept

Dans, zing en swing in deze voorstelling met jazz op recept van de dokter. Muziektheater voor kinderen met maar liefst tien energieke jazzmusici.

Nina zweet peentjes en raakt in paniek als er géén gebruiksaanwijzing is óf géén bladmuziek. De dokter ziet het meteen en stuurt haar met spoed door naar Mr Luca. Zo maakt Nina kennis met de wereld van jazz. Van stotteren naar scatten binnen een uur. Genezing gegarandeerd!

De tien musici van Mr. Luca kennen elkaar door en door. Gemotiveerd door hun passie voor jazz en een behoefte aan kinderliedjes die ook voor volwassenen leuk zijn, hebben ze besloten om projecten op te zetten speciaal voor kinderen. Na de succesvolle voorstellingen Waarom? Daarom! en Vreemde Eenden gooien de heren er nog een schepje bovenop met Jazz op Recept. De twee premièrevoorstellingen in het Concertgebouw Amsterdam waren stijf uitverkocht. Bij deze voorstelling in het BIMHUIS verschijnt het nieuwe album van Mr. Luca.

Mr Luca, Sophie Habets zang, Bram Ellens, Menno Manschot saxofoon/zang, Donald Simoen saxofoon, Jeroen van der Star trompet, Daniel Follmann trombone, Philip Ross zang/gitaar, Thomas Schuurmans zang/piano, Bart Hengveld zang/contrabas, Leander Wunschmann drums, Kiki Jaski regie