Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Leszek Mozdzer, Lars Danielsson, Zohar Fresco & Holland Baroque

Barok meets jazz: de Poolse sterpianist Leszek Możdżer presenteert opnieuw een magische samenwerking met Holland Baroque, als vervolg op hun succesvolle album Earth Particles.

Pianist Leszek Możdżer is een van de belangrijkste Poolse jazzmusici van het afgelopen decennium. In zijn thuisland is hij een absolute ster en ook daarbuiten wordt hij geroemd om zijn unieke stijl waarin jazz en klankverkenning samenkomen met romantische, melancholische klassieke muziek. Zijn eerdere samenwerking met het ensemble Holland Baroque leidde in Polen al tot een gouden plaat. Dat er daarna een vervolg op dat album Earth Particles (2017) zou komen, stond buiten kijf.
Met contrabassist Lars Danielsson en slagwerker Zohar Fresco maakt Możdżer al langer furore. In het BIMHUIS speelt het trio nieuwe muziek met Holland Baroque, waarvan volgend jaar een album verschijnt.

‘From lyrical, modern jazz piano to classical resonances … Leszek Możdżer is a dynamic and sensitive pianist’ (Downbeat).

Leszek Mozder piano, Lars Danielsson bas, Zohar Fresco slagwerk


Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
In samenwerking met:

Ook interessant

vr 6 september 2019
Leszek Mozdzer, Lars Danielsson, Zohar Fresco & Holland Baroque
tickets