Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Lesprogramma VOOR JAZZLIEFHEBBERS

LES IN JAZZ 2017

In een zesdelige cursus gaat ex-musicus en jazzkenner Vera Vingerhoeds dieper in op de muzikale achtergronden van jazz en improvisatiemuziek aan de hand van thema’s en voorbeelden. Onderwerpen als melodie, ritme en rolverdeling, akkoorden, solo’s, improvisatie en onderscheid in jazzstijlen worden door Vingerhoeds op een toegankelijke wijze uit de doeken gedaan met behulp van video en audio. Het gaat niet zozeer om de muziektheorie, maar om beter naar jazz te leren luisteren.

Dit is de eerste les van zes. De andere vijf lessen zijn op woensdagavond 18 okt en, 1, 8, 15 en 22 nov 2017 in de Atriumzaal in het BIMHUIS/Muziekgebouw aan ’t IJ van 20:00 tot 21:40.

Deelname aan de cursus geeft tevens toegang tot concerten op de cursusavonden na afloop van de cursus (mits niet uitverkocht). Bovendien 1 gratis kaartje voor een BIMHUIS concert (keuze uit vier nog nader te bepalen concerten).

Meer informatie via de website van Vera Vingerhoeds.

Aanmelding en betaling (voor de gehele zes-delige cursus) via de ticket knop onder aan deze pagina.

DOOR: VERA VINGERHOEDS

Extra informatie

De Les in Jazz vindt plaats in de Atriumzaal, op de tweede verdieping van het Muziekgebouw aan ’t IJ. De zaal is gelegen aan de rechterkant het Atrium, de ruimte waar men binnenkomt na de loopbrug genomen te hebben.