Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

familieconcert

Groove Beest:
Koffie

Wanneer klinkt iets groovy? En wat is het eigenlijk. Zoek niet verder, want als er iets groovy klinkt, dan is het dit concert.

De onweerstaanbare muziek van de Amsterdamse band Koffie is een mix van afrobeat, jazz en seventies funk. Stil blijven staan is onmogelijk tijdens de concerten van deze charismatische groep jonge musici. De achtkoppige band zorgt voor een vervolg op de Nigeriaanse Afrobeat. Geïnspireerd door deze Afrikaanse stijl speelt Koffie oneindige beats met opzwepende improvisaties.

Tip: voorafgaand aan het concert is er een Workshop SoundLAB / Groovespecial in de Atriumzaal van het Muziekgebouw. Een ideale combinatie! Kaarten hiervoor en meer info vind je hier

Raak vast in de stemming met deze speciale Groove Beest playlist!

Floris van der Vlugt saxophone, Itai Weissman saxophone, Emiel van Rijthoven keys, Valentijn Bannier guitar, Daniel Schotsborg bass, Steven Brezet percussion, Abe van der Woude drums

MC Jennifer Muntslag

Extra informatie

Het BIMHUIS neemt actief deel aan de Alliantie Muziekeducatie Amsterdam (AMA), een samenwerking tussen Het Koninklijk Concertgebouw, Nationale Opera & Ballet, Nederlands Philharmonisch Orkest / Nederlands Kamerorkest, Muziekgebouw aan ’t IJ, Koninklijk Concertgebouworkest, Muziekgebouw en Oorkaan.

Restaurant

Het concert combineren met een diner? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30 uur. Reserveren aanbevolen.

Meer info
In samenwerking met:
zo 29 maart 2020
Groove Beest:
Koffie
tickets