01 dec 2021 - Isla – Bring it on - BIMHUIS Amsterdam
Menu

ALBUM PRESENTATIE

Isla – Bring it on

Eigenzinnige band presenteert debuutalbum met een sound ergens tussen soul, jazz en pop.

Vanwege de nieuwe COVID maatregelen (26 november, 2021) is dit concert afgelast. Heb je een kaartje? Je ontvangt een e-mail met daarin meer informatie. Geen e-mail ontvangen? Mail dan naar kassa@bimhuis.nl.

De nieuwe band van zangeres Isla van Hout presenteert Bring It On, hun debuutalbum met composities van de hand van Van Hout, over het leven, hartzeer, de liefde voor een ander, maar vooral de liefde voor jezelf.

In de zomer van 2020 studeerde Van Hout summa cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Als onderdeel van haar master woonde en studeerde de zangeres een half jaar in Philadelphia aan Temple University en kreeg ze les van Dick Oatts, John Swana en Terell Stafford. Daar richtte ze zich op het schrijven van haar eigen muziek en het ontdekken van haar geluid. Het resultaat is dit kersverse album, waarop ze haar liefde voor soul en pop combineert met haar jazz-roots.

BIMHUIS & Corona

 

 

Isla Van Hout zang, Anna Serierse achtergrondzang, June Fermie achtergrondzang, Robin Engelhard gitaar, Thomas Hanenberg piano, Freek Mulder bas, Tim Hennekes drums