Menu

BIMHUIS PRODUCTIONS PRESENTEERT

Fuensanta solo & guests | Genevieve Artadi ft. Louis Cole & Chiquita Magic

Onze Nieuwe Maker viert haar nieuwe release op GroundUP Music in een dubbelconcert met illustere vrienden uit Los Angeles.

Adembenemende zanglijnen verbinden dit dubbelconcert, samengesteld door onze Nieuwe Maker Fuensanta. De zangeres en bassist opent het concert solo, waarbij een aantal speciale gasten het podium zullen betreden. Afsluiter is de al even uitzonderlijke zangeres Genevieve Artadi, bekend van het duo Knower met drumgigant Louis Cole, die ook vanavond zijn opwachting maakt.

Fuensanta is zangeres, contrabassist en componist – geboren in Veracruz, Mexico en gevestigd in Amsterdam. Als geen ander vervlecht ze atmosferisch spel met poëzie en folklore tot nieuwe vormen. Zang, bas en poëzie bleken voor haar een gouden combinatie tijdens haar muzikale ontwikkeling. Vanavond presenteert ze haar nieuwe release op GroundUP Music, het label opgericht door Snarky Puppy-leider Michael League.

Genevieve Artadi laat songs horen van haar nieuwe album Forever Forever op Brainfeeder Records. De ups en downs van haar vriendschappen en relaties inspireerden de kleurrijke songs, die zich bewegen tussen jazz en de vooruitstrevende pop van Talking Heads en Stereolab. Het album werd opgenomen in Mexico met onder anderen toetsenist Chiquita Magic en drummer Louis Cole, die vanavond ook zullen aantreden.

Fuensanta zang/contrabas/elektronica, Marta Arpini zang/synthesizer, Līva Dumpe zang/synthesizer, Ketija Ringa-Karahona fluit, Louis Cole drums

Genevieve Artadi
Genevieve Artadi zang, Chiquita Magic zang/toetsen, Teis Semey gitaar, Louis Cole drums