Menu
+31 (0)20 - 788 2150 | info@bimhuis.nl

Fleurine & Boys from Brazil

& SPECIAL GUESTS

Jazzvocaliste Fleurine presenteert haar gloednieuwe album Brazilian Dream met Braziliaanse musici uit New York. ‘Het Braziliaanse repertoire is Fleurine op het lijf geschreven, ze zingt elke noot raak met speels gemak’ (het Parool).

Fleurine presenteert nieuwe songs van haar album Brazilian Dream, gebaseerd op Braziliaanse grooves als bossa, baião en samba en vermengd met een flinke dosis jazz.

Zangeres Fleurine verruilde Nederland voor New York om samen te werken met grote namen als Lee Konitz, Tom Harrell, Roy Hargrove en Brad Mehldau. Nu is ze terug in Amsterdam met een droomband, met aanstormende en gevestigde Braziliaanse musici uit New York. Zij werkten met sterren als Maria Bethânia, Bebel Gilberto en Guinga.

‘Het Braziliaanse repertoire is Fleurine op het lijf geschreven. Ze spreekt de taal en haar soepele, vederlichte stem leent zich uitstekend voor de soms zo laconiek klinkende, maar ondertussen hondsmoeilijke melodielijnen. Fleurine zingt elke noot raak met speels gemak’ (het Parool).

‘Diepgang, gevoel en techniek zijn allen overvloedig aanwezig bij Fleurine’ (Trouw).

Fleurine zang/gitaar, Ian Faquini gitaar, Vitor Goncalves piano/accordeon, Eduardo Belo bas, Alaor Soares percussie
DJ: Andrea Forroroni

After

Na afloop draait DJ ANDREA FORRORONI in het café.

Restaurant

Dineren voorafgaand aan het concert? Ons restaurant is open op concertavonden, doorgaans vanaf 18:30. Reserveren aanbevolen.

Meer info
za 14 april 2018
Fleurine & Boys from Brazil
tickets